Toont alle 18 resultaten

Elektrische wandhaarden

Onze elektrische wandhaarden zijn dé perfecte oplossing om van een muur van sfeer én warmte te voorzien, zonder alle nadelen van een traditionele openhaard.

De haarden zijn 100% elektrisch, erg eenvoudig aan te sluiten en af te stemmen op je eigen wensen. We leveren de haarden altijd gratis en ook retourneren kost je helemaal niets.


Elektrische wandhaard met verwarming

Al onze elektrische wandhaarden worden geleverd met verwarming. Dat is wel zo lekker natuurlijk, anders heb je enkel een elektrisch sfeer wandhaard. De wandhaard heeft twee standen om de ruimte te verwarmen, namelijk 1.000 watt en 2.000 watt. Uiteraard is het ook mogelijk om enkel het vlammenspel te tonen, zonder de haard te laten verwarmen. De glasplaat van de haard wordt nooit te warm en is 100% veilig voor kinderen en huisdieren. De haard is niet bedoeld als hoofdverwarming, maar kan wel een ruimte heerlijk behaaglijk maken en bijverwarming.

Lees ook: Hoe veilig is een elektrische haard?

Aansluiten en installeren van de elektrische wandhaard

De elektrische wandhaarden in ons assortiment zijn Plug & Play. Daarmee bedoelen we dat je de haard alleen maar hoeft op te hangen in de buurt van een stopcontact. Na het ophangen steek je de stekker in het stopcontact en dan kun je direct genieten van een prachtig sfeerbeeld en de fijne warmte. Je haard onderhouden is een fluitje van een cent.

Lees ook: Elektrische haard schoonmaken in 3 eenvoudige stappen

Liever een elektrische haard in de muur?

Wil je liever een elektrische haard zonder ombouw? Dan kun je ook kiezen voor onze elektrische inbouwhaarden. Deze haarden zijn bijvoorbeeld in te bouwen in een bestaande schouw, of in een kast onder de tv. Met gipsplaten kun je dan een mooie dunne omlijsting maken, waarbij de tv en haard prachtig één geheel vormen. Onder de tv kun je ook nog kiezen om een soundbar te installeren, of ruimte naast te de tv over te houden voor extra boxen.

Heb je nog vragen over onze elektrische wandhaarden? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina, of bel ons op 0481 – 234 975 of stuur een e-mail naar info@elektrischehaarden.com