Toont alle 4 resultaten

Elektrische hoekhaarden

Een elektrische hoekhaard is een haard die je in een hoek kunt plaatsen, precies zoals de naam het eigenlijk al zegt. Het grote voordeel van een haard in de hoek, is dat deze verder weinig ruimte inneemt.

De meeste hoeken in huis zijn vaak leeg en zijn niet meer dan loze ruimte. Met onze elektrische hoekkachel vul je deze lege plek in je huis op en geniet je ook nog eens van een fantastisch vlammenspel én warmte.


Plug & Play

Al onze elektrische haarden zijn Plug & Play. Dat wil zeggen dat je alleen maar de stekker van de elektrische hoekhaard in het stopcontact hoeft te doen en je kunt direct genieten. Alle hoek sfeerhaarden worden geleverd met twee verwarmingsstanden (1000 en 2000 Watt), maar kunnen ook enkel het vlammenspel laten zien. In de zomer een mooie blikvanger, in de koude maanden een extra verwarmingselement. Meer weten over alle voordelen van de elektrische haard? Lees dan ons blog met alle voor- en nadelen van elektrische haarden.

Ons assortiment hoekhaarden

Op dit moment bieden wij vier elektrische hoekhaarden aan, twee witte, een lichtbruine en een donkerbruine. De prijzen variëren van €524 tot €649 en bij dit bedrag zit alles inbegrepen, inclusief de verzending.

Bepaal zelf je vlammenspel

Onze elektrische hoekhaarden worden geleverd met een afstandsbediening, waarmee je de gehele haard kunt besturen. Het vlammenspel kun je in 13 verschillende kleuren laten zien of elkaar laten afwisselen. De intensiteit en helderheid van het vlammenspel is op vier standen in te stellen.

Pimp je hoekhaard!

Een aantal van onze haarden worden geleverd met een witte (MDF) schoorsteenmantel. Het is mogelijk om de mantel in een andere kleur te verven, waardoor deze altijd past binnen je interieur.

Een elektrische hoek sfeerhaard kopen

Ben je overtuigd van onze prachtige elektrische hoekhaarden? Dan kun je deze direct bestellen in onze webshop. De haard is binnen 2-4 werkdagen in huis en uiteraard is de bezorging gratis en bieden we twee jaar garantie. De montagetijd van het geheel is slechts 30 minuten, waardoor je binnen no-time kunt genieten van een prachtige elektrische haard in een knus hoekje van je huis.

Liever een elektrische inbouwhaard?

Naast onze sfeerhaarden voor in de hoek, hebben wij ook een uitgebreid assortiment inbouwhaarden. Deze inbouwhaarden zijn uiteraard ook elektrisch en zijn te plaatsen in een kolom, onder een tv of weggewerkt in een bestaande schouw.
Wil je een haard direct aan de muur? Kies dan voor onze elektrische wandhaarden of vrijstaande elektrische haarden.

Heb je nog vragen over onze elektrische hoekhaarden? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina, of bel ons op 0481 – 234 975 of stuur een e-mail naar info@elektrischehaarden.com